Концерт хорова у оквиру Светониколајевских дана у Каћу

У петак, 20. маја 2022. године, вечерње богослужење у Светониколајевском храму у Каћу служио је презвитер Лео Малешевић, парох каћки, уз саслужење презвитера Србољуба Срдића, пароха молског. Вечерњу службу су појањем увеличали чланови певачког друштва „Свети Василије Великиˮ из Госпођинаца. 

После вечерње службе, у оквиру духовних свечаности Светониколајевски дани, одржан је концерт у којем су учествовали: хор „Свети Сава Горњокарловачкиˮ из Мола, хор „Свети Стефан Дечанскиˮ при Алмашком храму у Новом Саду, хор при Светосавском храму у Новом Саду, певачко друштво „Свети Василије Великиˮ из Госпођинаца и домаћини – хор Светониколајевског храма у Каћу.

Протопрезвитер Александар Брашанац, настојатељ Светониколајевског храма, заблагодарио је свима који су се одазвали позиву и својим учешћем и присуством увеличали ову духовну свечаност која је организована поводом прославе престоног празника Преноса моштију светог Николаја Мириликијског. После концерта за све учеснике приређена је трпеза љубави у црквеноопштинској дворани.

[carousel_slide id=’48803′]
Print Friendly, PDF & Email