Дечји хор Црквене општине новосадске на кампу у Суботици

Чланови Дечјег хора Црквене општине новосадске, под вођством диригента Милице Грубишић, боравили су на седмодневном кампу у Суботици, на Водици. На позив Црквене општине суботичке, деца су учестовала у манифестацији „Богородичини даниˮ, активно појући на бденију, светој Литургији и помену ктиторима и приложницима храма, поводом храмовне славе Успења Пресвете Богородице на Водици. Бденије је служио протојереј Гордан Увалић, парох александровачки, а на светој Литургији је началствовао протојереј Душан Ђукић, архијерејски намесник суботички, уз саслужење свештенства и ђаконства архијерејског намесништва суботичког.

Током трајања кампа, домаћини су деци омогућили да обиђу цркву Вазнесења Господњег у Суботици, да учествују на дечјој представи „Кишни облакˮ, као и да посете Зоолошки врт на Палићу. Поред хорског певања, часова веронауке, сликарских и уметничких радионица, деца су имала прилику да се опробају и на часу теквондоа који је водио Драшко Јованов, тренер клуба „Војводинаˮ.

На овом кампу деца су развијала своје многобројне таленте и уживала у гостопримству љубазних домаћина, презвитера Илије Aнђелића и његове породице.

Print Friendly, PDF & Email