Вече дечјих хорова у Суботици

Наступом дечјих хорова у Световазнесенском храму у Суботици, у суботу, 28. маја 2022. године, настављене су Спасовданске свечаности, које се од 2015. године организују са благословом Његовог Преосвештенства Епископа бачког господина др Иринеја.

Све присутне на почетку концерта су поздравили протојереј Драган Стокин, настојатељ Световазнесенског храма, и професор Драгана Николић, диригент Црквеног хора „Свети Роман Мелодˮ из Суботице. У програму су учествовали Дечји црквени хор „Емануилˮ из Суботице, којим је дириговала Рафаила Стокин, Дечји хор ,,Венацˮ из Алекса Шантића, под вођством Наташе Милошевић и хор ученика Основне и средње школе „Др Светомир Бојанинˮ из Суботице, које је припремила Драгана Вучковић, директор ове установе. Поред наведених учесника, на крају програма, песму светог Владике Николаја под називом ,,Славимо те, Христе Божеˮ отпевао је Небојша Живановић – Неца, којег је припремио ђакон Лазар Ђачић.

На крају програма свим учесницима су подељене захвалнице за учешће у овогодишњој манифестацији Спасовданске свечаности у Суботици.

[carousel_slide id=’49339′]
Print Friendly, PDF & Email