Емисије „Инклузивни кутак”

У оквиру емисије „Инклузивни кутак”, Радио Беседа Епархије бачке је представила рад Дома за децу и омладину ометену у развоју у Ветернику. Остварили смо лепу сарадњу са стручњацима и целокупном управом Дома, установом која кроз стручни ангажман пружа подршку особама са инвалидитетом на њиховом путу ка осамостаљењу. Радио Беседа je кроз циклус од шест емисија представила њихов рад и пружила прилику установи да јавности представи своје програме и пројекте. 

http://www.domveternik.org.rs

Како и из саме установе наводе, мисија Дома у Ветернику је да кроз стручан и професионалан ангажман, кроз сарадњу са родитељима, рођацима, стручним сарадницима разних профила и сарадњу са широм друштвеном заједницом, помогну особама са инвалидитетом да уче и развијају се на свом путу ка што самосталнијем животу.

Благодаримо директорици Дома – госпођи Ани Вила, потом координаторки стручног тима – госпођи Оливери Абут Угљешић, као и свима онима који су радо узели учешће у реализацији пројекта, реализованог уз финансијску подршку Градске управе за културу.

У доленаведеним линковима доступни су звучни-записи емисија.

Print Friendly, PDF & Email