Слава Радио-Славословља

На празник Вазнесења Господњег – Спасовдан, у четвртак, 28. маја 2020. године, медијски делатници при Радију Црквене општине суботичке прославили су своју славу.

Протојереј Душан Ђукић, архијерејски намесник суботички и уредник Радија, пререзао је славски колач и извршио је освећење славског жита, те је упутио честитке и речи подршке за даље залагање упосленицима Радио-Славословља. Свечарском сабрању присуствовали су протојереј Драган Стокин, презвитер Илија Анђелић, ђакон Дарко Ивковић, пријатељи и сарадници Радија.

Eмитовање програма Радија Црквене општине суботичке започело је званично 2009. године. Медиј је у саставу Информативне службе Епархије бачке. Будући да је у тајм-шерингу са колегама из римокатоличке радио-станице Радио Марија Србије, програм Радио-Славословља можете слушати на фреквенцији 90,7 MHz у преподневном термину од 8 до 12 часова, у поподневном од 16 до 20 часова, у ноћном термину од 00 до 4 ујутро, као и недељом од 16 до 4 часа ујутро. На сајту Информативне службе Епархије бачке програм се може слушати и путем интернет-стриминга.

[carousel_slide id=’13995′]
Print Friendly, PDF & Email