Божићни квиз одржан у Бачком Брестовцу

Божићни квиз под називом „Божић и божићни обичаји” одржан је у суботу, 14. децембра 2019. године, у Основној школи Никола Тесла у Бачком Брестовцу.

Добродошлицу учесницима квиза, свештенству и вероучитељима упутила је госпођа Милица Станичков, директорка школе, пожелевши ученицима много успеха у такмичењу.  

Обраћајући се присутнима протопрезвитер Душан Ђукић, архијерејски намесник оџачки, истакао је значај васпитања и образовања деце.

Седамнаести по реду квиз водио је г. Немања Петровић, вероучитељ у ОШ Бранко Радичевић у Оџацима, уз асистенцију наставникâ школе у Бачком Брестовцу.

Такмичари су били ученици трећих разреда основних школа са територије архијерејског намесништва оџачког, који похађају верску наставу. Сваку школу представљала је једна екипа коју су чинила четири члана. Прво место освојила је ОШ Бора Станковић из Каравукова, друго место ОШ Иван Горан Ковачић из Сонте, а треће место изборили су ученици ОШ Никола Тесла из Бачког Брестовца. Победницима су уручени пригодни дарови које је припремила Црквена општина Бачки Брестовац.

Послужење за ученике, свештенство и вероучитеље уприличено је у дворани школе у Бачком Брестовцу.

[carousel_slide id=’6386′]
Print Friendly, PDF & Email