САСТАНАК МЕДИЈСКИХ ДЕЛАТНИКА ИНФОРМАТИВНЕ СЛУЖБЕ ЕПАРХИЈЕ БАЧКЕ

На празник Светога краља Стефана Дечанског, 24. новембра 2019. године, на светој Литургији служеној у храму Покрова Пресвете Богородице у Бачкој Паланци началствовао је протопрезвитер Жељко Латиновић, настојатељ Светоуспенског храма у Новом Саду, уз саслужење седморице свештеника и једног ђакона. Појао је хор Свети Јован Крститељ, којим је дириговала госпођица Снежана Жујић.

Беседећи по прочитаном јеванђелском одељку, протонамесник Бранислав Шијачић је истакао да је потребно живети врлинским животом и чувати се од многих искушења. Живети врлинским животом и чувати се три најопакије болести: гордости, среброљубља и страсти блуда, и других наказних страсти које су данас познате у савременоме свету. Како се боримо? Молитвом и постом, навео је отац Бранислав.

После свете Литургије, у одмаралишту Црвеног крста Багремара, одржан је састанак медијских делатника Информативне службе Епархије бачке. О начинима унапређивања рада Информативне службе и о заједничкој реализацији радијских емисија разговарали су чланови Надзорног одбора Информативне службе, главни и одговорни уредник Информативне службе, уредници радио-станица Беседа (Нови Сад), Славословље (Суботица), Благовесник (Сомбор) и Тавор (Бачка Паланка), као и  новинари, водитељи и реализатори техничког дела програма.

[carousel_slide id=’5389′]
Print Friendly, PDF & Email