ПОКЛОНИЧКО ПУТОВАЊЕ УЧЕНИКА ПРАВОСЛАВНОГ КАТИХИЗИСА

Једнодневно поклоничко путовање за ученике Православног катихизиса из основних и средњих школа из архијерејског намесништва бачкопаланачког уприличено је 26. октобра 2019. године. Ученици су посетили Ћелије, Лелић и Каону.

Путовање је организовано за учеснике ђачке радионице која је одржана у оквиру свечаности Од Видовдана до Ивањдана; за ученике чији су радови награђени на ликовном конкурсу на тему Осамстогодишњица од самосталности Српске Православне Цркве и изабрани за изложбу одржану 13. октобра у оквиру свечаности поводом славе храма Покрова Пресвете Богородице, као и за учеснике такмичења у познавању историје на тему великог јубилеја наше помесне Православне Цркве.

[carousel_slide id=’4008′]

Једнодневно поклоничко путовање за ученике Православног катихизиса из основних и средњих школа из архијерејског намесништва врбашког уприличено је 27. октобра 2019. године, на празник Свете Петке. Предвођени вероучитељима Лазаром Кисиним, Стефаном Хлађиком и Бојаном Николићем, ученици су посетили манастире у Каћу, Ковиљу и у Сремским Карловцима.

Print Friendly, PDF & Email